Mine forretningsbetingelser er en forudsætning for, at jeg kan levere services af høj kvalitet - til tiden.


Timepris

Min timepris er 960,- Dkk ekskl. moms og justeres d. 1. december hvert år.

 

Rabat

Hvis du er ok med, at jeg fakturerer dig forud for leverance af assistancen, kan jeg til gengæld tilbyde disse rabatter på hele ordren:

  • 5% rabat ved forudbestilling af minimum 10 timers assistance

  • 12,5% rabat ved forudbestilling af minimum 25 timers assistance.


Tidsforbrug

Jeg noterer opgave-tidsforbrug pr. påbegyndte kvarter.

Mindste fakturerede forbrug er en time. Hvis jeg har anvendt mindre end en time på din opgave, har du de resterende minutter til gode. Du bliver informeret om, hvor mange minutter, der er tilovers, når opgaven er afsluttet.

Den arbejdstid, som bliver faktureret, omfatter design-, kode-,  test-, og support arbejde samt rådgivning i løbet af opgaven, tid anvendt på transport til og fra dit/jeres kontor, møder, telefonsamtaler og mail-korrespondance.


Leveringstid

Når du har sendt mig en forespørgsel, vil jeg altid sørge for at sende dig information om den tidligst mulige leverancedato, så du har mulighed for at tjekke, om det matcher med din deadline.


Skæve arbejdstider

Mine arbejdstider er hverdage fra 9.00 til 17.00.

Hvis din opgave kræver, at jeg arbejder mellem klokken 17.00 og 9.00 på hverdage, kommer der et tillæg på 50 % oveni standard timeprisen.

I weekender og på helligdage kommer der et tillæg på 100%. Weekenden begynder fredag klokken 17.00.

Ovenstående betyder, at jeg vil notere 1 ½ time brugt for hver time, der er arbejdet uden for normal arbejdstid og 2 timer for hver time, der er arbejdet i weekenden eller på helligdage.

Hvis jeg selv vælger at arbejde om aftenen, i weekenden eller på helligdage - fordi det passer bedre med mine planer, betaler du naturligvis ikke tillæg.

Arbejde på skæve tider er for det meste et resultat af, at opgaven undervejs i forløbet har ændret sig fra den oprindelige opgavebeskrivelse eller at jeg har modtaget afgørende information for sent til, at deadline kan nås i den almindelige arbejdstid.

Jeg gør dig opmærksom på evt. tillæg før jeg påbegynder/fortsætter med opgaven, så du har mulighed for at udskyde leveringsdatoen og dermed undgå tillæg.


Haste-tillæg

Haste-opgaver indebærer, at jeg fejer alle mine andre planer af bordet og prioriterer din opgave og dette indebærer ofte ekstra aften- eller weekend-arbejde for mig.

Hvis du har en haste-opgave og har brug for, at jeg går i gang med din opgave i løbet af 48 timer, kommer der et tillæg på 100% på hele ordren, medmindre vi har aftalt andet.

Ovenstående gælder også hvis en bestemt deadline skal overholdes på trods af, at opgaven er blevet ændret undervejs, så den indebærer mere arbejde i forhold til den oprindelige opgavebeskrivelse.


Aflysninger

Jeg har stor forståelse for, at planer kan ændre sig og at uforudsete ting sker. Du kan frit aflyse opgaver helt frem til 72 hverdagstimer før opgaven skal påbegyndes. 

Opgaver som aflyses herefter - uanset grund - faktureres således:
Timer, der allerede er blevet brugt på opgaven, faktureres med 100% af timeprisen.
Timer, der endnu ikke er brugt, men som var reserveret til opgaven, faktureres med 50% af timeprisen.


Ferie

Jeg fortæller dig altid gerne om mine ferieplaner og når jeg endelig tager afsted på ferie, vil der være oprettet feriesvar på min mail og telefonsvarer - så du hurtigt kan få information om, hvornår jeg er til at få fat på igen.

Jeg holder fri alle helligdage (og er ikke til at få fat på) medmindre vi har aftalt andet.


Betaling

Jeg sender faktura samme uge som 1. design-udkast eller html-fil er produceret og leveret.


Ansvar

Du skal selv sikre dig, at de valg du træffer, og at det du gør som følge af min rådgivning, ikke er i strid med loven.

For eksempel skal du selv tjekke, at de abbonenter du udsender dit nyhedsbrev til, har givet dig tilladelse til at registrere deres email-adresse på din email modtagerliste.

Det er også dit ansvar at sikre dig, at tekster, links, emnefelter, modtagerlister, segmenter, udsendelses-tidspunkter, mailadresser, telefonnumre, etc. er korrekte, samt at navne m.m., er stavet rigtigt.


 

Tak! Fordi du tog dig tid til at læse hele dokumentet.